Resident Evil: Revelations 2 megjelenési dátum szivárgott ki

2014. október 15.
1.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom a múltban egyelőre még csak annyit árult el a Resident Evil: Revelations 2 megjelenésével kapcsolatban, hogy valamikor jövőre érkezik, de a Sony úgy tűnik, hogy ennél már egy kicsit többet tud a témában.

A játékot ugyanis a japánok váratlanul listázták az amerikai PS Store keretein belül, aminek köszönhetően kiderült, hogy az észak-amerikai rendszerre várhatóan február 17-én érkezik majd a játék.

Hogy ez mennyire mérvadó vagy hivatalos dátum, azt nem tudjuk, azonban semmiképpen sem tűnik egyszerű placeholdernek, ezáltal tartsuk észben, hiszen nem kizárt, hogy már most kitudódott a Resident Evil: Revelations 2 hivatalos premieridőpontja.
Resident Evil: Revelations 2 megjelenésével kapcsolatban, hogy valamikor jövőre érkezik, de a Sony úgy tűnik, hogy ennél már egy kicsit többet tud a témában.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 2 napja

Ezek után nem csodálkoznék, ha a Capcom direkt nem arra a napra időzítene. Vagy, ha jó fejek akarnak lenni és valós a dátum, akkor meg hamarosan megerősítik hivatalosan is.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 4 hónapja és 2 napja

Szerintem hivatalos is ez lesz és nem placeholder, de amíg nem jelentik be, addig nem is kell mondani semmit, hogy ha késnek vele. Végülis formálisan nincs meg a dátum.

válasz erre
Resident Evil: Revelations 2
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja