Resident Evil Anthology és Archives Edition az Amazon kínálatában

2012. június 07.
1.4261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Amazon - jó szokásaihoz híven - ismét idő előtt listázott néhány érdekes játékcímet, ezúttal a Resident Evil-sorozathoz kapcsolódóan.

Mielőtt bárki megörülne - vagy megőrülne - a Capcom még egyiket sem erősítette meg hivatalosan, tehát jelenleg pletykáról beszélhetünk, de az Amazon szerint két igencsak vaskos kiadvány várható az egyik legnépszerűbb zombis sorozathoz a jövőben.

Az első pakk például a Resident Evil Anthology lett, amelyben a Resident Evil Directors Cut, a Resident Evil 2, a Resident Evil 3, a Resident Evil 4 HD, valamint a Resident Evil 5 mellett az összes megjelent DLC csomag, valamint a Resident Evil 6 is helyet fog kapni.

Az antológia az Amazon szerint kizárólag PlayStation 3-ra fog megjelenni, ellentétben a Resident Evil Archives Editionnel, ami viszont Xbox 360-exkluzív lesz és várhatóan a Resident Evil 4 HD, a Code Veronica HD és a Resident Evil 5 mellett az összes DLC csomagot, valamint a hatodik epizódot is tartalmazni fogja.

Mindkét kiadvány 90 dolláros árcédulával, október elejére esedékes megjelenési dátummal került listázásra. Ha ez igaz volna...
5 hozzászólás

iPet

9 éve, 1 hónapja és 9 napja

Hahaha, már vártam egy ilyet. Gondolom elsütik hogy a PS1-re kiadott legelső részt húzzák fel hádéjjbe, tehát 1 zombi az kb 6 pixelből fog állni. Azt meg ne felejtségtek el, hogy az itthoni ár számítása szerint 1$=1 EUR, tehát nálunk 90 Ojró lesz.

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
És PC?
Szokásos... Kimarad...

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 9 napja

És PC?

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 9 napja

amazon ebből rendszert csinált már

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 9 napja

Komoly pakkok, főleg ennyiért!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt