Resident Evil: Vendetta címmel készül a franchise új CGI mozifilmje

2016. március 25.
3.2661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A japán Marza Animation Planet munkatársai végleges címmel ruházták fel a soron következő Resident Evil CGI filmet, amelyet a Capcom megbízásából készítenek egy ideje.

A Tokyo Motorcycle Show keretein belül megtörtént bejelentés értelmében a mű így a Resident Evil: Vendetta névre hallgat majd, bemutatójára pedig 2017-nél előbb garantáltan nem számíthatunk.

A Capcom egyébiránt azért választott egy motoros expót a bejelentéshez, mert éppen most írtak alá egy olyan szerződést az olasz Ducati-val, amelynek értelmében Leon S. Kennedy, a franchise és a film egyik főbb karaktere a motorgyártó legújabb szériájával, az X-Diavel névre keresztelt szörnyeteggel száguldozik majd a képkockákon.

A filmről annyit tudni még, hogy producere Takashi Shimizu, rendezője pedig Takanori Tsujimoto lesz, és míg történetét Makoto Fukami jegyzi, zenéit Kenji Kawai-nak köszönhetjük majd.

Resident Evil: Vendetta címmel készül a franchise új CGI mozifilmje - 2. kép

3 hozzászólás

Tommy

2 éve, 4 hónapja és 9 napja

Amit eddig láttam animációs RE filmet az nagyon nem tetszett. Legutóbb valami repteres rémlik de az is rohadt felejthető alkotás volt.

válasz erre

Imperator

2 éve, 4 hónapja és 9 napja

totyak írta:
A rendes filmeket sem láttam mindet ezek a cgi csodák meg még annyira sem érdekelnek.
Pedig ezek a CGI filmek legalább a játék univerzumában játszódnak, és szerintem nagyon jól sikerültek, nem úgy mint az akcióorgia hulladék élőszereplősek. Egyedüli bajom, hogy mindig Leon a főszereplő.

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja és 9 napja

A rendes filmeket sem láttam mindet ezek a cgi csodák meg még annyira sem érdekelnek.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaLaci721 profiljagery1113 profiljaManiac profilja