Resident Evil kosztümökkel gyarapodik a Street Fighter V

2018. november 22.
9.1941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár magunk sem értjük, hogy a Capcom eddig miért nem használta ki a lehetőséget, azonban jövő héten végre pótolják hiányosságukat, és Resident Evil kosztümöket pakolnak a Street Fighter V-be.

Ha hivatalos közleményükben nem vertek át minket, akkor a Resident Evil 2 Remake érkezésének apropójából érkező Resident Evil Costume Pack a jövő héten bukkanhat majd fel a játék keretein belül, ezáltal Cammy-t Jill Valentine-nak, Kolint Ada Wongnak, Urient pedig Weskernek öltöztethetjük be.

Persze csak akkor, ha van elég pénzünk, a Capcom ugyanis hihetetlenül pofátlan módon 4 dollárt kér minden egyes kosztümért, tehát a három együtt 12 dollárba fáj, ami testvérek között is közel 3500 forintnak megfelelő összeg.

Nézd nagyban ezt a videót!



Street Fighter V-be.'>
3 hozzászólás

Marduk

5 éve, 9 hónapja és 20 napja

A kontentkészítés pénzbe kerül. Szerintem nem kötelez rá senki, hogy megvedd, és a játékmenetet sem befolyásolja. Igen, picit drága, de más játéknál drágábban tudsz megvenni egy egyszerű reskint. Szerintem azzal, hogy valaki pénzt költ erre, annak szimplán kell és/vagy támogatni szeretné a játék további fejlesztését, hogy hasonló tartalommal tudjanak a jövőben is előállni.

Röviden tömören, akinek kell, az vegye meg, aki nem hajlandó pénzt kiadni erre, az így járt.

válasz erre

Hentes

5 éve, 9 hónapja és 21 napja

Jesszusom ******'>*******.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 9 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

Street Fighter V
7.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaManiac profilja