Repülő szőnyeg helyett gyalog közlekedik Scheherazade, az Agents of Mayhem új női harcosa

2017. augusztus 03.
3.2191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vészesen készülődik az Agents of Mayhem megjelenésére a Volition csapata, akik tegnap este egy újabb karaktert mutattak meg nekünk a játékból, ezáltal egy alapos live stream során megismerkedhettünk Scheherazádéval, a közel-keleti orgyilkos asszonysággal.

A kérdéses karakterről az alábbi videók által rövid, tömör és kicsit bővebb formában egyaránt mindent megtudhatunk a kérdéses harcosról, így rengeteg gameplay felvétel mellett találkozhatunk még a szinkronhangját adó Sharon Muthu-val is, aki nagyjából hasonló karakter, mint az általa megszemélyesített hős.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy miféle lehetőségek várnak majd rád Scheherazade oldalán, akkor tudod a dolgodat, miközben az Agents of Mayhem érkezését még mindig augusztus 18-ra várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!





Agents of Mayhem megjelenésére a Volition csapata, akik tegnap este egy újabb karaktert mutattak meg nekünk a játékból, ezáltal egy alapos live stream során megismerkedhettünk Scheherazádéval, a közel-keleti orgyilkos asszonysággal.'>
2 hozzászólás

Gólem

7 éve, 3 hónapja és 12 napja

Ritka őrült game lesz ez. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 3 hónapja és 12 napja

Nekem ez rohadtul tetszik!

válasz erre
Agents of Mayhem
5.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja