République: PC-re is megjelenhet a Halo veteránok első projektje

2012. április 28.
1.3271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A valamikori Halo veteránokból verbuválódott Camouflaj fejlesztőcsapata a tegnap esti órákban formálisan is bejelentette első projektjét, amelyet az újdonsült brigád közösen álmodott meg.
 

A játék a République címet kapta és meglepő módon a PC-t, valamint a Macintosht helyezi előtérbe a platformok között, de a készítők elmondása szerint iOS rendszerekre is megjelenhet majd a program.

A legnagyobb érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy a Camouflaj csapata korábban csak az Apple készülékeire fejlesztette játékát, a PC és a Mac azután került képbe, miután csatlakoztak a Kickstarter projekthez.

A République ugyanis cím nélkül már legalább hónapok óta fejlesztés alatt állt iOS rendszerekre, de a PC-s és a Mac-es átiratok várhatóan alapjaiban fognak különbözni tőle, így új játékmenet, irányítás, de még a sztori elemek is másak lesznek, mint a mobilos változatok esetében.

Sajnos a République-ről egyelőre nem kaptunk bővebb információkat, annyit vehetünk még biztosra vele kapcsolatban, hogy egy túlélésre kiélezett lopakodós játék lesz, ám egyéb konkrétumok ezzel kapcsolatban (is) csak későbbre várhatók.
2 hozzászólás

Vendég

6 éve, 5 hónapja és 27 napja

Érdekes hogy konzolra meg semmi...

válasz erre

Vendég

6 éve, 5 hónapja és 27 napja

PC? Csak nem? Király!

válasz erre
République
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaHellblade profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljaturatur profilja