Rengeteg újdonsággal rukkolt elő az MSI

2015. január 07.
1.8091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Javában zajlik az év egyik legnagyobb elektronikai expója, azaz a CES 2015, melyen természetesen olyan neves gyártók is képviseltetik magukat, mint például az MSI, a nálunk is hivatalos blogot vezető vállalat pedig ki is használta az alkalmat.

Szinte minden kategóriába tudtak valami újdonságok nevezni, így a megszokottnál kicsit hosszabb hír következik. Az oldalunkon vezetett hivatalos blogjukban mostanság az All in One gépek kapták a főszerepet, így kezdjünk is rögtön az MSI AG240 4K verziójával, mely innovációs díjat is kapott, hiszen a világ első 4K-s All in One gamer gépéről van szó. A legújabb játékokat a legújabb Intel processzorok és az NVIDIA GeForce 900M széria hajtja, a boltokban pedig március környékén bukkanhat majd fel, méghozzá 2000 dollár (537 000 Ft) körül.

Rengeteg újdonsággal rukkolt elő az MSI - 2. kép

A hordozható játékgépek piacára is jó néhány új tagot delegált a vállalat, a legérdekesebb pedig talán a GS30 Shadow + Gaming Dock páros. Az NVIDIA GTX 965M és 970M megoldásokkal érkező új GE62 Apache széria továbbra is a megfizethetőbb megoldások közé tartozik majd, a legnagyobb újítást pedig a akkumulátoridő terén elért 46 százalékos hatékonyságnövelés jelenti.

Rengeteg újdonsággal rukkolt elő az MSI - 3. kép

Az alaplapok terén is érkeztek újdonságok, melyek közül talán az USB Type-C csatlakozóval szerelt MSI Z97A GAMING 6 lehet a legérdekesebb. Akik a legfelsőbb szegmensben keresgélnek valami gaming megoldást, azoknak az MSI X99A GAMING 9 ACK lehet a jó választás, mely szintén innovációs díjat kapott. Az USB 3.1 és Killer DoubleShot Pro technológiák hosszú évekig megállják a helyüket, a szokásos MSI megoldások hada pedig ezúttal is szerepel az étlapon. A fekete-fehér színben pompázó MSI X99S SLI Krait Edition az üveges oldallapú házakban különösen jól mutat, ráadásul néhány piacon már el is érhető.
3 hozzászólás

kpal

10 éve, 1 hónapja és 2 napja

X99 *_*

USB Type-C erről lemaradtam meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 1 hónapja és 2 napja

totyak írta:
2000 dollár, te jó ég. Ennyit nem is adnék egy gépért.
Azért már jóféle használt autók vannak... mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 1 hónapja és 2 napja

2000 dollár, te jó ég. Ennyit nem is adnék egy gépért.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2015

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profilja