Rengeteg friss részlet érkezett az Uncharted 4-ről

2015. január 07.
1.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GameInformer magazin januári lapszámában nem csak címlapra kerül az Uncharted 4, hanem az újságírók ezen felül egy vaskos előzetest is közölnek róla a lapban, ami annak rendje és módja szerint idő előtt kiszivárgott - vele együtt rengeteg friss részlettel.

Ennek megfelelően kiderült, hogy a játék három évvel az előző rész eseményei után játszódik majd, miután Sam, avagy Nathan Drake elveszettnek hitt bátyja hazatért, és egy új kalandra hívja testvérét.

Ennek megfelelően a páros felkerekedik, hogy ellátogasson Madagaszkárra, ahol egy bizonyos Libertalia névre keresztelt rejtélyes, kalózok által alapított kolónia után kutakodnak majd. A két kincsvadásznak azonban nem csak egymással és a testvéri rivalizálással kell szembenéznie, hanem két másik kalandorral is, akik Rafe és Nadine képében ott tesznek majd keresztbe a testvéreknek, ahol csak tudnak.

Érdekesség, hogy Sam irányítható társként jelenik meg a játékban, avagy hasonló szerepe lesz, mint korábban Ellie-nek a The Last of Us-ban, a játékmenet pedig sokkal nyitottabbá válik, mint a sorozat korábbi epizódjai, ezen felül pedig még multiplayer mód is helyet kap a végeredményben, noha egyelőre kérdéses, hogy milyen formában.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja és 1 napja

Már most borítékolható, hogy tuti befutó cím lesz.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 1 napja

Szép helyen lesz .

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja