Rengeteg újdonsággal ünnepel a 10 éves ASUS ROG

2016. június 02.
3.3721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS Republic of Gamers szériája tagadhatatlanul a játékosok egyik kedvenc családja, mely egyre több szegmensben kínál gamer-orientált termékeket, így manapság már egy komplett ASUS gamer kuckót sem nehéz felépíteni.

Az egyedülálló széria idén ünnepli a 10. születésnapját, így a Computex 2016-ra minden eddiginél több újdonsággal készültek. A ROG XG Station 2 például igazodik a mai trendekhez és egy Thunderbolt 3-as külső VGA dokkolóállomást takar jó néhány csatlakozóval kiegészítve.

A ROG G31 Edition 10 egy különleges ROG formavilágba bújtatott apró erőmű, melyben a legújabb Intel processzorok mellett akár két NVIDIA GTX 1080 is duruzsolhat egyszerre, így abszolút alkalmas a 4K UHD-ban történő játékra. A hordozható számítógépek terén is és érkezett egy új szörnyeteg, hiszen megérkezett a ROG GX800. A 18,6 hüvelykes kijelzővel szerelt újdonságot egy vízhűtéses dokkoló tartja kordában, a kiállított darab pedig még nem végleges, így a megjelenéskor a legújabb NVIDIA kártyák és újabb Intel processzorok kerülnek bele.

A vállalat még rengeteg másik terméket is kivitt a kiállításra, melyekről szépen lassan minden részletet megtudunk, így később újabb ROG hírek várhatóak.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 5 hónapja és 27 napja

Az a baj, hogy ezek mind drágák, nagyon drágák. Az egy dolog, hogy nekem az, de még annak is, aki tényleg jól keres és gamernek vallja magát.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 27 napja

Érdekes, de az ára az fix hogy nem lesz baráti!

válasz erre

WillThaWheel

8 éve, 6 hónapja

Azta! meglepett smiley Mintha nem is ezen a világon született volna az a masina...

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
Computex 2016
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja