Rengeteg új karaktert vonultat majd fel a Star Wars: Battlefront folytatása

2017. március 01.
4.0961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő részleteket osztott meg a rajongókkal a Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference részeként Blake Jorgensen, az EA egyik első embere a kiadó érkező Star Wars-játékairól, amiből sokkal okosabbak nem lettünk ugyan, de a hype-ot ugyebár fenn kell tartani.

Blake elsőként a Star Wars: Battlefront folytatásáról beszélt a közönségnek - amely várhatóan még idén érkezik -, így kiemelte a projekt kapcsán, hogy drámaian nagyobb lesz, mint az első epizód volt, sőt megerősítette, hogy több új Star Wars karakter is megtalálható lesz benne, amivel vélhetően a Zsivány Egyes mozifilm újoncaira kívánt utalni.

Jorgensen kiemelte továbbá, hogy az érkező Star Wars akciójáték remek lehetőséget ad majd arra, hogy még jobban megismerjük a Star Wars univerzumot - tehát vélhetően nem egy film feldolgozása lesz, hanem egy új sztori -, amelyben az akciók és a felfedezés egyaránt fontos szerepet kapnak majd.

Hogy ebben az esetben melyik érkező Star Wars akciójátékra gondolt Blake, az nem derült ki, ellenben az igen, hogy a Bioware bejelentésre váró alkotását leginkább a sci-fi jelzővel lehetne leírni, szóval ezúttal sem estek túl messze a fájuktól.
1 hozzászólás

nefaria

1 éve, 4 hónapja és 27 napja

Nagyon jól hangzik!

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljaSunyi78 profiljaadriano profiljaImperator profiljagery1113 profiljaiPet profiljaiPet profiljamarco profiljaWickedSick profiljaManiac profilja