Rengeteg részlet kiderült a Vampire: The Masquerade - Swansong-ról, friss trailer is érkezett

2020. július 08.
1.3951
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rendkívül eseménydús volt a tegnap esti Nacon Connect esemény a legújabb Vampire: The Masquerade videojáték kapcsán, lévén rengeteg részlet kiderült, sőt egy friss trailer is felbukkant a Swansong, azaz Hattyúdal címet kapott epizódról.

A The Council fejlesztőinek legújabb alkotásában egyenesen Bostonba utazunk, ahol a vámpírok klánjai között éppen egy nagy hatalmi harc zajlik, így nem meglepő, hogy a történet is egy óriási merénylet köré épül, melynek körülményeit nekünk kell felderítenünk, hiszen nem elég, hogy a tettesek befolyásolták az erőviszonyokat, de a vámpírok titkát is veszélybe sodorták.

A Vampire: The Masquerade - Swansong részeként összesen három szereplő felett vehetjük majd át az irányítást, méghozzá eltérő klánokból, ami rendkívül alapos világlátásra ad lehetőséget, arról nem is beszélve, hogy az egyes szereplők képességei mennyire különböznek majd egymástól, miközben döntéseink természetesen a teljes történetre hatással lesznek.

A hírek szerint a Vampire: The Masquerade - Swansong legkorábban jövőre érkezhet majd PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Nintendo Switch-re egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

5 hónapja, 4 napja

Ez jónak tűnik.

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 4 napja

Mindenhol a vérfarkasok meg a vámpírok.

válasz erre

muki

5 hónapja, 4 napja

Hatásos videó!

válasz erre
Vampire: The Masquerade - Swansong
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
Nacon Connect 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja adambalonyi profiljamarco profiljaGargameth profiljakylx profiljapityuska profilja