Rengeteg manga fér a különleges Amazon Kindle-re

2016. október 22.
3.2411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az e-book olvasók népszerűsége folyamatosan növekszik, manapság már nem csak szimpla e-könyveket, hanem például képregényeket is elérhetünk rajtuk, az egyik legnépszerűbb eszköz pedig az Amazon Kindle Paperwhite.

Az amerikai óriás eszköze itthon is népszerű, a 4GB belső memória pedig a legtöbb felhasználónak bőven elég. Japánban azonban különleges igények merültek fel, hiszen a rengeteg manga bizony sok helyet foglal.

A vállalat ezért egy különleges Kindle Paperwhite-ot mutatott be, mely 32GB belső tárhelyet kapott. A megnövekedett belső tárhely mellett állítólag 33 százalékkal gyorsabban lapozhatunk az oldalak között. Az eszköz egyelőre Japán-exkluzívnak tűnik, de előrevetíti, hogy később nagyobb tárhellyel szerelt modellek is érkezhetnek.
2 hozzászólás

VaPe

8 éve, 1 hónapja és 19 napja

Hihetetlen hogy ebook olvasóként szinte a legbénább a Kindle, mégis a legtöbben egyszerűen imádják. Miért van ez így? meglepett smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 1 hónapja és 20 napja

Ahhoz, hogy képregényeket olvashassunk, nem feltétlenül kell PaperWhite, jó ahhoz bármilyen alap Kindle is. Az más kérdés, hogy kifejezetten azt tuningolták fel némi plusz háttértárral.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja