Rengeteg hibát orvosol az Anthem legújabb frissítése

2019. március 09.
7.0191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha a BioWare valaha szeretne még a jövőben videojátékot fejleszteni, akkor most minden tudását bele kell vetnie az Anthem megmentésébe, így a folyamatosan érkező patch-csek gyakorlatilag elengedhetetlenek az elkövetkezendő időszakra nézve.

Az 1.0.3-as update a mai nap során berobogott, miáltal például kicsit változtattak az újjáéledési visszaszámlálókon, így a fősztori, az agent küldetések és a nem endgame tartalmak során 10 másodperc lesz a visszatérés, míg a Strongholdok és a legendary contractok esetében ez az érték 30 másodpercre nőtt.

A másik újítás, hogy most már nem dob alacsony minőségű fegyvereket a 30. szint elérésével, azaz a common és uncommon kategóriájú felszerelések már messze elkerülik majd a játékost. Ezenfelül kicsit a játék stabilitásán is javítottak, illetve kiiktatták azt a hibát, melynek következtében bizonyos szituációk alkalmával egész egyszerűen köddé vált a hang.

A fontosabb változtatások közé tartozik, hogy most már Fort Tarsis és a Launch Bay területének bármely pontjáról lehet küldetést indítani, nem kell visszavánszorogni például előbbi esetében a Javelinünkhöz, na meg a Quickplay is kapott egy kis ráncfelvarrást, hogy precízebben üzemeljen.

A változtatások komplett listáját ITT tudod meglesni.
4 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez nagyon korrekt, csak ezeket még kiadás előtt jó lett volna beletenni. Akkor jobbak lennének az értékelések is. Bár őszintén szólva, manapság szerintem már rég nem az értékelések után vásárol az ember.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ezért nem értem sosem ezt a "kapkodást" kiadásnál. Látszik hogy hónapok kellettek volna még a fejlesztéshez, és akkor mondjuk nem lenne lehúzva mindenhol a játék.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Csak elkészül lassan... Pár héttel a megjelenés után.

válasz erre

Gólem

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Akkor lehet hogy lassan játszani is lehet majd vele?

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaMarduk profiljaHellblade profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja