Rajtaütött a rendőrség a Starbreeze-en

2018. december 05.
9.1211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már el sem tudjuk képzelni, hová lehet fokozni a Starbreeze-zel történő eseményeket, hiszen nem elég, hogy szerencsétlenek csőd szélére kerültek, most még a rendőrség is megkeseríti a helyzetüket.

Egy svéd magazin, az Expressen hozta le hírként, hogy egy svéd hatósági szervezet, az Economic Crime Authority rajta ütött a kiadón, letartóztatták az egyik alkalmazottat, majd lefoglalták az ott lévő számítógépeket és dokumentumokat egyaránt.

Egy másik svéd forrás, a Dagens Industri szerint az adott illető letartóztatásának az indoka nem más, mint hogy valamiféle súlyos bűn kapcsán gyanúsítják, ellenben többet még nem tudtunk meg.

Ann Charlotte Svensson, a Starbreeze egyik vezetője elárulta a szóban forgó magazinnak, hogy semmiféle gyanú alatt nem áll a vállalat, és szorosan együttműködnek a rendfenntartó erőkkel, ez az egész eseményhullám pedig a legkisebb mértékben sem fogja befolyásolni a vállalat újraformálásával kapcsolatos terveiket.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 11 hónapja és 10 napja

Elég komoly, hát remélhetőleg nem lesz bajban a cég.

válasz erre

Direktor

1 éve, 11 hónapja és 11 napja

Biztos poreszt nézegetett.

válasz erre

totyak

1 éve, 11 hónapja és 11 napja

Az én értelmezésemben a razzia nem a céget érintette, hanem kifejezetten ezért az illetőért mentek. Lehetséges, hogy valamit elkövetett és a rendőrség úgy vélte a munkahelyén könnyű rajtaütni.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 11 napja

Az kemény!

válasz erre
Overkill's The Walking Dead
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt