Remember Me: Újabb márkanevet regisztrált a Capcom

2012. május 29.
1.5731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A háttérben valószínűleg már minden fejlesztőcsapat és kiadó lázasan készülődik az E3 kiállításra, így erős a gyanúnk, hogy a Capcom is ebben a cipőben jár, a csapat ugyanis néhány nappal ezelőtt egy új márkanevet regisztrált az arra alkalmas szerveknél.

A Remember Me feltehetően egy márkanév és egy játékcím is egyben, hiszen a Capcom csapata nem a műanyag pónilovak gyártásáról híres.

A hivatalos bejegyzés egyébiránt a nyugati régiókban történt, így a tengerentúlon május 22-én, itt Európában pedig május 25-én. Mivel a Capcom ezekben a percekben alapos üzletstratégia-módosításokat hajt végre a cégen belül, ezért nagy a hírzárlat körülöttük, ennek köszönhetően még csak pletykák sem nagyon merülnek fel velük kapcsolatban, egy vadonatúj cím pedig még inkább meglepő tőlük.

Pláne, hogy a Remember Me egy korántsem szokványos játékcím, nem utal véres akciózásra vagy egyebekre, sokkal inkább amolyan kalandos, elgondolkodtató hatása van. Kíváncsian várjuk, hogy mit takarhat ez a név és nagyon reméljük, hogy az E3 kiállításnál tovább nem is kell várnunk a bejelentésére.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 9 napja

Valami horror rpg szerintemmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljamarco profilja