Remek ajánlatnak tűnik Cookoo Urban Explorer okosóra

2014. augusztus 09.
3.0891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okosórák legnagyobb varázsa talán a rengeteg opció, hiszen nagyon sok ismeretlen névvel találkozhatunk ezen a piacon, ám ez jelen esetben inkább a több különlegességet jelenti, mintsem a sok pocsék megoldást.

Persze utóbbi nézőpont kérdése, de ettől függetlenül tényleg jó néhány remek megoldást láthattunk eddig és a nagy nevek egyelőre nem tudtak domináns szerepet vállalni, ami tovább növeli az izgalmakat. Nemrég egy újabb szereplőt ismerhettünk meg, melyet Cookoo Urban Explorer-nek neveztek el, kialakításában pedig a klasszikus órák örökségét hordozza magában.

A Cookoo név egyébként már 2012-ben felbukkant a Kickstarter oldalán, hiszen más kiegészítőkön is dolgoznak az illetékesek, valamint az Urban Explorer mellett Sporty Chic néven egy sportosabb életvitelhez igazított megoldást is kínálnak.. Az Urban Explorer azonban igen jó ajánlatnak tűnik, hiszen ötvözi az analóg órák és a modern technológiák előnyeit. A szíjat puha és nagyobb törődést nem igénylő anyagból készítették, mely segít abban is, hogy vízálló megoldásról beszélhessünk. Ezen kívül érdemes megemlíteni, hogy a számlap remek elrendezést kapott, hiszen látjuk az időt analóg és digitális formában (egyszerre akár két városét külön), valamint az okosfunkciók is jó elrendezést kaptak.

Remek ajánlatnak tűnik Cookoo Urban Explorer okosóra - 2. kép

Az iOS és Android rendszerekkel együttműködő megoldás figyel a hívásainkra, a chat-alkalmazások üzeneteire, levelezésünkre és a naptárunkra is, így semmiről nem maradhatunk le. Arról is értesülünk, ha készülékünk hamarosan lemerülne, valamint irányíthatjuk vele a zenelejátszónkat is. A számos hasznos funkcióhoz hosszú üzemidő és 150 dolláros (35 000 Ft) árcédula társul.
5 hozzászólás

Bvektor

10 éve, 5 hónapja és 18 napja

Nem rossz, de okosórából valahogy nekem jobban tetszenek a szögletesebbek :/ (Sony, Pebble) Nem márka miatt, szimplán ez a klasszikus/modern keverék nem jön be.

válasz erre

1000feri

10 éve, 5 hónapja és 19 napja

Jó nekem a hagyományos is 35-ért nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 19 napja

Lehet ez akármilyen jó, vagy olcsó, a többség a márkásat fogja venni.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 5 hónapja és 19 napja

Ez tényleg nem rossz, bár nem hiszem, hogy sokba tartana bevonni a WP-t és a Blekit is...

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 5 hónapja és 19 napja

Többet tud, mint egy szimpla óra, mégsem néz ki úgy, mint egy cyborg... És árban is elég okés, én hordanám. mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja