Remek gamer csomaggal állt elő a Cooler Master

2016. július 24.
3.1771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Cooler Master néhány éve igen nagy lendülettel vágott bele a gamer perifériák gyártásába, aztán egy kicsit alábbhagyott a lendület, de 2016 ismét remek év lehet a számukra, hiszen sorra jönnek az újdonságok.

Nemrég egy olyan csomagot mutattak be, mely a magyar piacon is rendkívül népszerű lehet, hiszen a MasterKeys Lite L Combo remek ár/érték aránnyal rendelkezik. Az csomagból talán az egér tűnik egy kicsit átlagosnak, de a MasterKeys Lite Mouse 3500 DPI-s szenzorával és egyszerű kialakításával minden játékos asztalán jó szolgálatot tehet.

A MasterKeys Lite Keyboard már egy egészen más történet. Az újdonság ugyanis egyértelműen a csúcskategóriás MasterKeys Pro L és S leszármazottja némi "butítással". A "Mem-chanical" kapcsolók átmenetet képeznek az egyszerű membrános és a komoly mechanikus megoldások között, a masszív és komoly külsőt pedig a teljes RGB világítás dobja fel. Ez így 20 000 Ft környékén egy nagyon nyerő csomagnak tűnik, ráadásul a billentyűzet itthon magyar kiosztással kerül forgalomba.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 5 hónapja és 3 napja

Még jó, hogy magyarul kerül forgalomba. Ez nem alap?

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 5 hónapja és 3 napja

Egy 20-as a bill/egér kombóért amin világítás is van? Hát lehet hogy erre még én is beneveznék. mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

8 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nagyon jó ára van! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljamarco profiljamarco profiljaBotyi profilja