Remasterelt PSP játékok várhatók PS3-ra

2011. május 22.
3.3611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A Sony klasszikus PlayStation Portable játékokat fog átültetni PS3-ra az új PSP Remaster sorozat keretein belül.

A játékok természetesen nem változtatás nélkül kerülnek át a PS3-ra, full HD grafikával, Dual Shock 3 kompatibilitással, 3D támogatással és egyéb plusz lehetőségekkel rendelkeznek majd, valamint exkluzív PS3 tartalmakat is ígérnek hozzá. A mentések kompatibilisek a PSP-vel és PS3-mal is, így akkor is játszhatunk ha csak a PSP van nálunk, otthon pedig folytathatjuk PS3-on.

A Sony Ad Hoc Party szolgáltatása szintén elérhető lesz, így a PS3-on keresztül online játékot is indíthatunk. A kiadást először Japánban indítják be, Blu-ray formátumban. A Sony közleménye alapján valószínű, hogy a nemzetközi premier is előbb-utóbb elérkezik és letölthető formában is hozzá lehet majd jutni játékokhoz.

Az első cím bejelentését szintén megejtették, ez nem más, mint a Capcom Monster Hunter Portable 3rd-jének HD változata. A PSP-n 4,5 millió példányban eladott játék 3D támogatással, HD grafikával és oda-vissza kompatibilis mentésekkel jelenik meg, idén nyáron.

A bejelentéssel együtt egy trailer is megjelent, amit bemutatja a különbségeket a PSP és a PS3 verzió között. Lássátok feleim!

#tv#
6 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 7 napja

de akkor ennel lehet olyat is hogy: pl én PS3-on system link-ben játszom az MH3-at haverokkal akik PSP-b játszanak vele?
mer ha igen akkor grat az ötlethez,ha nem akkor a sony tééleg seggekből áll csak menő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 17 napja

hát ennek nem sok értelmét látom. most vegyem meg kétszer a játékot csak azért hogy innen oda menthessek meg vissza?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 17 napja

Mondjuk legalább történik valami pozitív is a Sonynál!mosolygó smiley Utóbbi időben rájuk járt a rúd...

válasz erre

totyak

13 éve, 11 hónapja és 18 napja

Ez nagyjából ugyan az, mint pc-n a régi játékok HD-sítése. Annyiból tartom jobb ötletnek, hogy itt olyan játékok jönnek ps3-ra, amik eddig nem voltak rá, tehát akinek nincs psp-je, azoknak ezek a játékok mind újdonságok lesznek.

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 18 napja

Rohadt jó!

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 18 napja

ez zseniális ötlet!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaManiac profilja