Rémálomszerű nehézségi fokozatot kap a Dying Light: The Following

2016. január 27.
3.6161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Techland bejelentette, hogy nem véletlenül tolták el korábban a Dying Light: The Following premierjét, a sok extra tartalom mellett ugyanis többek között egy újabb nehézségi szintet is kapnak majd vele a rajongók.
 

Ez a legfrissebb hírek szerint a Nightmare Mode lesz, amelynek előnyeit és hátrányait egyaránt megtapasztalhatjuk, hiszen bár erősebbek lesznek az ellenfelek és ritkábbak az Easter Egg fegyverek, de kooperatív módban például gyorsabban kapjuk majd általa az XP-t és sokkal nagyobb eséllyel juthatunk hozzá arany besorolású fegyverekhez.

A Nightmire Mode a február 9-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenő Dying Light: The Following részét képezi majd, és bővebben az alábbi mozgóképből informálódhattok róla.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

A legtöbb játékban mediumon játszom és még úgy ios sokszor elhalálozom, szóval kösz, de kösz nem kérem ezt a nehézségi fokozatot.

válasz erre

Imperator

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

A legtöbb "lehetetlennek" mondott szint abból áll, hogy tovább kell guggolni a fedezék mögött meg táposabbak az ellenfelek. A játékot nem ismerem, de sejtem hogy itt is inkább csak megfontoltabban kell játszani, és nem lesz vészes.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Oh... jaj de nem szeretem ezeket a lehetetlen nehézségi szinteket... de a végén úgy is kiszenvedem őket.

válasz erre

kpal

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ez kell , igazi álom

válasz erre
Dying Light
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Paint profiljaManiac profiljakpal profiljarDAVE profiljaBvektor profiljaturatur profiljaImperator profilja5t3v3nk3 profilja1000feri profiljaLaci721 profilja