Rekordszámú játékost vonzott be a Terraria legutolsó frissítése

2020. május 17.
11.3321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kilenc évvel az eredeti premier után végre teljes mértékben megvalósult az a Terraria kapcsán, amit elképzeltek a fejlesztők, hiszen a minap megkapta legutolsó frissítését az alkotás, ami mindenkori játékoscsúcsot állított be a szoftver életében.

Szám szerint 489,886 felhasználó nyúzta a Terrariát, amivel a Steam harmadik egyazon időben legtöbb játékos által pörgetett játékává katapultálta magát, közvetlenül a Counter-Strike: Global Offensive és a Dota 2 mögé.

A Journey's End néven futó legutolsó update rengeteg tartalommal egészítette ki az élményt, például nem kevesebb, mint 800 új tárggyal, új ellenféltípusokkal, helyszínekkel, gyors utazással, valamint integrálták a tModLoadert hivatalosan is, ami azt jelenti, hogy lényegében innentől teljes mértékben a modder közösségre van bízva, hogy hogyan görgetik tovább a játékot.
Terraria kapcsán, amit elképzeltek a fejlesztők, hiszen a minap megkapta legutolsó frissítését az alkotás, ami mindenkori játékoscsúcsot állított be a szoftver életében.'>
3 hozzászólás

zender

4 éve, 3 hónapja és 4 napja

Na ez kemény. röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 3 hónapja és 4 napja

Egy ilyen játéktól ez brutális eredmény! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 3 hónapja és 4 napja

Az nagyon kemény! meglepett smiley

válasz erre
Terraria
2.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja