Rekordott döntött az MSI FM2+-os alaplapja

2014. március 09.
1.5761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A számítógépek igen sok célra használhatóak, ezeket a célokat pedig egyrészt a rengeteg hardver, másrészt a felhasználók hozzáállása és pénztárcája határoz meg.

Sokan szeretik feszegetni hardvereik határait, melyre a gyártók is felfigyeltek, így jó néhány tuningolható modell van jelenleg is a piacon. Az MSI-nek is van egy ilyen termékcsaládja, ám érdekesség, hogy a nemrég született világrekordhoz nem innen vettek alapot a srácok, hanem a játékosoknak szánt szériából.

A kísérlet főszereplője egészen pontosan egy MSI A88X-G45 GAMING alaplap és egy AMD A10-7850K processzor volt. Az MSI alaplapja egyébként egyike az AMD FM2+ megoldására épülő új alaplapoknak. Persze a játékos vér mellett az OC szériából is örökölt néhány dolgot a termék, így egészen jó alapot nyújt az ilyen kísérletekhez.

Abban, hogy sikerült elérni a 6137.91 MHz-es órajelet fontos szerepe volt a Military Class 4-es komponenseknek is, melyek gyakorlatban is prezentálták minőségüket és strapabíróságukat, így az átlagfelhasználók még kevesebb aggodalommal használhatják ezeket az alaplapokat.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 11 hónapja és 22 napja

Ez tök jó, bár én nem kínoznám így a vasat.

válasz erre

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 22 napja

6gigás órajel?meglepett smiley Adja!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja