Reklámblokkolóval érkeznek az új ASUS készülékek

2015. december 24.
4.5371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS híres arról, hogy készülékeit igen sok extra szoftverrel dobja piacra, melyeket a legtöbben soha nem fognak használni.

Nemrég azonban sokak számára kedvező megállapodásról számoltak be, melyet az AdBlock fejlesztőivel kötöttek meg. A bejelentés szerint ugyanis az ASUS készülékein megtalálható natív böngészőbe előre lesz integrálva a reklámblokkoló szolgáltatás.

Ez a funkció a 2016 elején debütáló készülékekben érhető majd el elsőként és vélhetően minden androidos modellt érint majd, tehát az okostelefonok mellett a táblagépek is bővített natív böngészőt kapnak. A hírnek sokan nem örülhetnek, hiszen a mobil platformokon rengeteg a reklám, maga az AdBlock pedig állítólag közel 22 milliárd dolláros "kárt" okozott idén a hirdetőknek.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 11 hónapja és 20 napja

Hát ez nem valami nagy újítás...

válasz erre

zender

8 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nem ettől lesz több vásárló, sőt szerintem is elég buta lépés. Semmi köze egyetlen gyártónak sem ahhoz hogy akarok-e reklámokat nézni vagy sem.

válasz erre

Santonio

8 éve, 11 hónapja és 21 napja

Ez szánalmas az Asustól, semmi közük ahhoz hogy ki mit akar a böngészőjében. Nem mellesleg magával is kiszúr hiszen ő is a reklámokon keresztül éri el a célcsoportját.

Ez nagyon gáz.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 11 hónapja és 21 napja

Az adblock viszont pénzért átengedi a reklámokat már, szóval kösz nem. röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 11 hónapja és 21 napja

És, ha én élvezem a reklámokat? röhögő smiley

válasz erre

Paint

8 éve, 11 hónapja és 21 napja

Jó lenne, ha más böngészőkben is hatékonyak lennének a reklám blokkolók, mert a folyron felugeró ablakok, meg az ilyesmik miatt soaem tudok jól filmet nézni tabon. szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja