Rejtett üzenet árulkodik a késleltetés okáról a Cyberpunk 2077 gameplay videójában

2018. augusztus 28.
4.2971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megértjük, ha valaki még mindig próbál feleszmélni a tegnap prezentált Cyberpunk 2077 gameplay videóból, azonban, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a lelkes közönség azon nyomban elkezdte elemezgetni az előzetest.

Nem hiába, lévén a mozgókép utolsó képkockájában egy rejtett üzenet formájában elárulják a lengyelek, hogy miért is kellett ennyit várnia a nagyérdeműnek az E3 után, hogy lássák új jövevényüket mozgás közben, ezt pedig egy Reddit felhasználó szúrta ki.

Rejtett üzenet árulkodik a késleltetés okáról a Cyberpunk 2077 gameplay videójában - 2. kép


Lényegében azt takarja az üzenet, hogy folyamatosan beszéltek arról a fejlesztők, hogy meg kéne mutatni a címet gameplay közben, de mindig az volt a reakció, hogy még nem egészen biztosak benne, hogy most kéne, mert ez esetben a játékosok úgy fogják vélni, hogy pontosan így fog festeni a kész játék is, holott még bőven fejlesztés alatt áll a stuff, és nem tudják még, mi minden változhat a megjelenésig.

Ezenfelül kiderült, hogy már a fejlesztés megkezdése óta dolgoznak a Cyberpunk 2077 optimalizálásán, a demót pedig, amit láttunk i7-es processzor és 1070 Ti videókártya hajtotta.
Cyberpunk 2077 gameplay videóból, azonban, ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a lelkes közönség azon nyomban elkezdte elemezgetni az előzetest.'>
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

Dolgoztak az optimalizáláson --> i7 és 1070Ti... ahammm.

válasz erre

muki

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

Érthető indok.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja