Rejtélyes teaser oldalt indított a Namco Bandai

2012. július 03.
1.4821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb teaser oldalt indított útjára néhány órával ezelőtt a Namco Bandai csapata, akik továbbra is szeretik megőrjíteni rajongóikat a folyamatos titkolózással.

Az IDE kattintva elérhető teaser oldal is éppen ezt a célt szolgálja, hiszen egyrészt érthető nyelven szinte semmi sem szerepel rajta, csupán az, hogy két nap múlva, avagy csütörtök magasságában bejelentenek valamit, aminek köze van az "all star battle" kifejezéshez.

Mivel a teaser oldal a Namco Bandai egyik aloldalaként jelenik meg, ezért a domain név sem árulkodó számunkra ezekben a percekben, de még az oldalon feltűnő képek sem, amelyek utcákat, városrészleteket és valószínűsíthetően valamiféle tengeri herkentyűket ábrázolnak.

Külföldi kollégáink szerint azonban a hangsúly nem a képeken, hanem az "all star battle" kifejezésen van, ami arról árulkodik, hogy a Namco Bandai a héten fogja bejelenteni a kifejezéshez maximálisan passzoló Super Mash Bros. című videojátékot, amelynek fejlesztésével a Nintendo bízta meg őket a múltban.

Persze az sem kizárt, hogy egy Tekken x Street Fightert rejt a teaser oldal... Ti mire tippeltek?
1 hozzászólás

csirkee

12 éve, 9 hónapja és 23 napja

az egy tehénnek az orra lehet a teaser oldalon?röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja