Rejtélyes teaser oldal vezeti fel a Call of Duty WWII zombis módját

2017. április 28.
3.5371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy különleges teaser jelent meg nemrégiben a Call of Duty WWII hivatalos honlapján, amit meglepően gyorsan megfejtettek a rajongók, így nagyon érdekes, ám egyelőre nem túl használható információk bukkantak fel a Zombies játékmód kapcsán.

Mint látható, az oldalon egy ósdi írógépet találunk a betöltés után, és néhány Reddit-felhasználó meglepően hamar rájött arra, hogy mit is kellene ide beírni a továbbjutás reményében, hiszen már korábban kiderült a Zombies játékmód első teaser képéről, hogy az ott vicsorgó zombi sisakján, egy kis világosítást követően előbukkan egy kód, ami egészen pontosan így hangzik: IUFDJ BHLOP JMUBA.

Ha ezt a kódot begépeljük az oldalon található írógépbe, akkor fényei zöldre váltanak, és feldob egy A New Horror Rises üzenetet, amit három képkocka követ, melyek közül az elsőn egy dokumentumot vehetünk szemügyre, oldalán számokkal és betűkkel, egy kopott képet Barbarossa Frigyes egykori német-római császárról, valamint egy fotót Raphael híres festményéről, a Portait of a Young Man-ről.

Rejtélyes teaser oldal vezeti fel a Call of Duty WWII zombis módját - 2. kép

Hogy mit jelenthet mindez? Itt már akadnak homályos foltok, de azért a rajongók nem adták fel! A dokumentum oldalán például rögtön Dunkirk koordinátái láthatók, ahol 1944-ben óriási csaták folytak. Barbarossza Frigyes neve talán a híres Barbarossa hadműveletre utalhat, ami azért érdekes, mert ezt a németek vívták a szovjetekkel még 1941-ben, és az amerikaiak sehol sem voltak ekkor.

Rejtélyes teaser oldal vezeti fel a Call of Duty WWII zombis módját - 3. kép

Raphael festménye pedig a legködösebb, hiszen ez az egyik olyan műkincs, amit a legenda szerint a nácik még 1945-ben a krakkói Czartoryski Múzeumból loptak el - más források szerint nem ők voltak -, és azóta sem tudni, hogy hol lehet. Itt tart jelenleg a rejtély, szerintetek mire lehet mindebből következtetni?

Rejtélyes teaser oldal vezeti fel a Call of Duty WWII zombis módját - 4. kép

Call of Duty WWII hivatalos honlapján, amit meglepően gyorsan megfejtettek a rajongók, így nagyon érdekes, ám egyelőre nem túl használható információk bukkantak fel a Zombies játékmód kapcsán.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Raphael művész talán ismertebb mindenkinek, ha Raffaello-ként írjuk le (és itt nem a kókuszgolyóra kell gondolni röhögő smiley ).

válasz erre

Eltohn

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Nagy ötlet, pofás is lett! röhögő smiley

válasz erre

muki

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Nagyon jó poén hogy ilyen rejtélyekkel színesítik! mosolygó smiley Tetszik!

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja