Regnum Online: Jubileumi meglepetések

2010. május 21.
1.9591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az ingyenes internetes szerepjáték, a Regnum Online most ünnepli harmadik születésnapját, ez alkalomból a Gamigo kiadó egy patch kibocsájtásával ajándékozza meg a produktum rajongóit, mely számos újítást tartalmaz.

Új ruhák, javított játékmenet és átdolgozott küldetések szerepelnek a frissítésben és a születésnapi esemény sem maradhat ki a programból. Ebből az alkalomból a játékosokat egy empanadas gyűjteménnyel, exkluzív díjakkal és tárgyakkal jutalmazzák meg és természetesen az új frissítéssel, mely új tartalmakat foglal magába. A karakterek a Regnum Online-ban mostantól speciális, szép ruhákat viselhetnek a páncélzat alatt.


A MMORPG matériában sok új NPC áll majd a játékosok rendelkezésére, emellett új irányítást kap a termék, egy egérkattintással megoldható, hogy a karakterünk a kijelölt helyre menjen. Három év elteltével már ideje, hogy a küldetéseken is munkálkodjanak a készítők, így a tízes szinttől a tizenötösig meglévő feladatokat teljesen átdolgozták az alkotásban. A Gamigo kiadó 2000 óta sikeres eredményeket ért el az online játékok területén és a Regnum Online mellett rengeteg klines -és böngészőjátékot adott már ki. Az idei E3 című videojáték kiállításon Los Angeles-ben a Gamigo bemutatta a 2010-es év új szoftvereit. Ezek közé sorolhatóak a többi online szerepjáték mellett a Long and King of Kings 3 és a Black Prophecy alkotások.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja