Reggie Fils-Aime csalódott, a Wii HD nem tényként kezelendő

2008. október 07.
2.2631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt hét folyamán adtuk hírül, hogy a What They Play egyik szakírója, John Davison, azt állította, a Nintendo már korai prezentációkat tart a következő masinájukról, amely jelenleg a Wii HD néven ismert project és valamikor 2011 környékén lát majd napvilágot.

A Nintendo Of America fejese, Reggie Fils-Aime azonban kifejezte csalódottságát, amiért ezeket tényként hozta le John Davison és a világ szaksajtójának tetemes hányada. Pletyka és spekuláció az egész, állítja Reggie.

Ha annyiszor egy Forintom lenne, ahányszor ezt az utóbbi mondatot hallottam életemben egy-egy fejlesztőtől, játék gyárostól, már rég nyugdíjba vonulhattam volna, a súlyos millióimmal. Ettől függettlenül ez a tényállás. Reggie Fils-Aime kiállt és tagadta a híreszteléseket, állítása szerint ez egy hatalamas maszlag, pletyka és spekuláció csupán, annál semmiképp sem több.

A Nintendo-nak kutya kötelessége letagadnia a hardver korai prototípusát még akkor is, ha az valóban létezne. Valószínűleg nem kívánják idő előtt leleplezni a terveiket, nehogy az újító ötleteknek véletlenül lába kéljen, volt már erre példa, több ízben is. Bárhogy is legyen, a mai világban nem tudunk biztosat mondani, három esztendő távlatából. Utólag majd okosabbak leszünk, addig meg csendben figyelünk tovább.

Korábbi kapcsolódó hírünk: Wii HD: 2011-ben?
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja