Reflektorfényben a Dead Island packshot-ok

2011. május 30.
2.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Már végképp egy szavunk sem lehet a Deep Silver ígéretes termésével kapcsolatban: a Dead Island kifogástalanul tett eleget az vele szemben támasztott igényeinknek, már ami az in-game és gameplay trailer-eket, képeket illeti.

A Techland gyúrta horror-akció-kalandjáték a mai naptól fogva egy szép csokor impozáns "pakkshottal" is felhívhatja magára a zombi-csépelő sportemberek nagybecsű figyelmét: a képeket itt lejjebb szemügyre is vehetitek. Bizonyára mindenkinek elnyeri majd a tetszését - ez "Holt" zicher.

Reflektorfényben a Dead Island packshot-ok - 2. kép



Reflektorfényben a Dead Island packshot-ok - 3. kép

A PlayStation 3, Xbox 360 és PC verzió csomagolása egyaránt van a kifutón, mint azt látjátok, s mind az európai, mind pedig a tengeren túli régiók menyegzői ruháit megcsodálhatjátok. Vajon észreveszitek a PEGI és a ESRB közti különbséget? Amennyiben nem, úgy szegezzétek tekinteteket a logókra, s máris megpillanthatjátok az eltérést. Bizony, az USA változatán a férfi sziluettje a fa ágáról lóg, míg nálunk felé egy fokkal szolidabb pózban tetszeleg a két szó között. Persze, ez a zombi-öldöklés élményén mit sem változtat!

Továbbra is lélegzetvisszafojtva várjuk a Dead Island hivatalos dátumát: addig is csupán egy Q3-at tudunk elsütni.

Platformok:
* Xbox 360
* PC
* PlayStation 3
Dead Island kifogástalanul tett eleget az vele szemben támasztott igényeinknek, már ami az in-game és gameplay trailer-eket, képeket illeti.'>
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 3 napja

Szerintem nagyon jól néz ki.

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 napja

Ígéretes csomag

válasz erre
Dead Island
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja