Redukálódó achievementekről panaszkodnak az Xbox 360 tulajdonosok

2012. március 13.
1.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Microsoft elsősegély-portálja újabban a nullázódó Gamerpontok és eltűnő Achievementek miatti reklamációktól roskadozik.

Roppant kellemetlen jelenségre ébredt ma az Xbox 360 társadalom: némely játékos trófeáinak és gamerpontjainak olybá tűnik, lába kélt, a Microsoft Xbox Support felülete pedig csaknem ezzel egy időben rogyásig telt a felhasználók jogos reklamációival. A Ti pontjaitok még megvannak?

Amennyiben hűlt helyét találnátok sok-sok verejtéket magukba záró pontjaitoknak, úgy megnyugtathatlak benneteket: pánikba esni teljességgel felesleges, hisz a Microsoft már hasast ugrott a problémába, ráadásul a hiba szemlátomást csak átmeneti.

A vállalat azt javasolja, vegyünk egy mély lélegzetet és jelentkezzünk ki, majd vissza a szolgáltatásba, ez ugyanis sok esetben gyógyírt jelent a bibire.

A legutóbbi pletyka szerint a Microsoftnak szándékában áll új, bőkezűbb pontrendszert bevezetni. Reméljük, hogy ez, illetve a fentebb vázolt történet nem a vállalat Münchausen szindrómájának elsődleges tüneteit takarják.
4 hozzászólás

Braddock

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Az kemény!Tuti kiakadnék én is!De hátha csak vaslóban átmeneti!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 2 napja

Az lehet igen. De akkor is cink.

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 2 napja

Biztos tesztelgettek, aztán ott történt valami gubanc.

válasz erre

totyak

8 éve, 3 hónapja és 2 napja

Bár én GfWL-os vagyok, de azért lecsekkoltam az xbox.com-on, hogy megvannak-e a pontok és örömmel tapasztaltam, hogy igen.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja