Red Sun Rising: Három új kép érkezett

2009. november 07.
3.4361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Úgy tűnik, mostanában reneszánszukat élik a második világháborús repülőgép-szimulátorok, ami persze nem baj, hiszen repülni szeretünk, lövöldözni még inkább.

Hogy a Wii tulajdonosok se maradjanak Zero-k és Wildcat-ek nélkül, az Arace Moon fejlesztőcsapata a PC-n már megjelent Attack on Pearl Harbor-t dolgozza át a Nintendó gépére, Pearl Harbor Trilogy néven. A három részesre tervezett játék első epizódja a Red Sun Rising névre van keresztelve, amiről a mai napon három kép is érkezett. A szimulátor WiiWare-en lesz elérhető, valószínűleg igen kedvező áron.

Az Arcade Moon egyik fő programozója, Stanislav Petri véleménye szerint ? A könyvekben található minden apró trükköt bevetünk azért, hogy a Wii szinte széthasadjon, a processzora pedig lávaszerűen vörösödjön, miközben kicsikarunk 60 FPS-t a legnagyobb légi csatákban, amikről valaha is olvashattunk a történelemkönyvekben.? Bár a képeket elnézve azért még van mit dolgozni a vészesen közeli, idén decemberi megjelenési dátumig, azért mi bizakodóak vagyunk, hiszen a legszórakoztatóbb repülős játékok a II. Világháborúból merítik az alapanyagot.
Red Sun Rising: Három új kép érkezett - 2. kép


Red Sun Rising: Három új kép érkezett - 3. kép


Red Sun Rising: Három új kép érkezett - 4. kép

6 hozzászólás

Yoyo

15 éve, 7 hónapja és 19 napja

És meg is van a trailerje, nem tudom hogy itthon lehet-e kapni, de nagyon állatnak tűnik, sky crawlers a címe: http://www.youtube.com/watch?v=VbK9t6QqGvg&feature=related

válasz erre

Yoyo

15 éve, 7 hónapja és 19 napja

Ja, elég kevés az ilyen epülős cucc Wii-re, ha jól emlékszem még annó volt valahol egy viedo egy japán fejlesztésű Wii játékról, ahol egy Shinden-nel lehetett repülni.. na az baromi jól nézett ki ehhez képest. Nem tudom, hogy megjelent-e egyáltalán, az átvezető filmek anime stílusban fogantak. Ettől függetlenül a grafika nem minden, plusz mozgásban biztos más a látvány, mint ezen a pár képen, úgyhogy reménykedjünk..kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 19 napja

nekemi s tetszik. wii nincsenek ilyen cuccok. örülök hogy végre lesz valami.

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 19 napja

Vendég írta:
Nekem tetszik. Ez wii, ne feledd...
attól, hogy wii, még ronda.wtf smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 19 napja

Nekem tetszik. Ez wii, ne feledd...

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 19 napja

nem valami szép...szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja