Red Steel 2: Wii MotionPlus-szal szállítva

2009. június 02.
2.3331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft vakmerőségéről tett tanúbizonyságot, amikor úgy döntött, hogy a Nintendo Wii exkluzív Red Steel folytatást kizárólag a Wii MotionPlus kiegészítővel teszi játszhatóvá.

Latolgatták az esélyeket, hogy a játék év végi megjelenésére vajon mennyi MotionPlus periféria pihen majd az otthonokban, de végül a franciák úgy döntöttek, hogy nem bízzák a véletlenre és a Wii Sports Resort sikereire a sajátjukat.

Következésképp minden Red Steel 2 példány mellé csomagolnak egy darab MotionPlus ketyerét, amely a WiiMote-ba való passzintása után egyedülálló pontosságú mozgásérzékelés válik lehetővé. Így elhárult annak veszélye, hogy a hardverexpanzió hiányában a vásárlók elállnak a kosárba pakolásától. Aki tehát vesz egy Red Steel 2-t, az máris MotionPlus tulajdonossá válik egyben, így bátran vehet a jövőben olyan cuccokat gépére, amelyek szintén támogatják a Nintendo forradalmi vezérlőjének újabb forradalmát. Többek között az EA Sports játékok legtöbbje is kompatibilitást mutat az újonc perifériával, szóval lesz mihez kihasználnunk a Red Steel 2-n kívül is. Okos döntés.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja