Red Steel 2: A modern vadnyugat

2009. május 05.
2.2191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Red Steel első felvonása megbukott, mondjuk ki bátran, mondjuk ki félénken, nem aratott sikert, a UbiSoft viszont nem adta fel, így idén kézhez vehetünk egy folytatást, amely elsőre szintén ígéretes darab, és teljes mértékben felkarolja majd a nyáron érkező MotionPlus perifériát, ennek köszönhetően minden korábbinál akkurátusabb mozgásérzékelést kapunk, ezzel együtt élvezetesebb harcokat vívhatunk a képernyőkön és persze azok előtt, árnyékbajvívás jelleggel.

A Red Steel 2 a modern vadnyugatot rántotta le az ötletpolcról témául és helyszínéül, elsődleges eszközünk pedig egy borotvaéles penge lesz, azaz egy hűséges kard a kalandokban, amely vértől lesz vörössé.

Másodlagos fegyverek használatára is lehetőségünk akad, tovább színesítvén a játékmenetet. A tényeken is felülemelkedik a játék stílusa, egyedi hangulata, cartoon jellegű vizuális megvalósítása. Egy igazi unikumnak hat amit eddig tudunk, vagy éppen láttunk róla, tovább fokozza előzetes rajongásunkat egy pimaszul eltalált videó, javaslom, nézzetek bele, mert ha másért nem akartál Nintendo Wii-re költeni a malacperselyedből, akkor sanszos, hogy ez elcsíp majd és bedobat Veletek egy kiotói forradalmat a kosaraitokba. Ha nem, akkor majd ráveszünk más játékkal, tökmindegy, lesz bőven must have cím a kínálatban. A Red Steel 2 év végén érkezik, sajnos konkrét dátumot még nem kapott. Ellenben mi hozzá kedvet igen, nagyon is.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja