Red Faction: Guerrilla: Fegyvercsörgés a Marson

2009. február 01.
3.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Lassacskán a célegyenesbe érkezik a Red Faction: Guerrilla fejlesztése, ugyanis a jelenlegi tervek szerint a játékot március végén bocsátják ki az üzletek polcaira.

A Guerrilla a harmadik alkotás, amelyik megkapja a Red Faction nevet. Az első rész egy minden tekintetben korrekt produktumként vonult be a játékvilág nagy történelemkönyvébe, ezzel szemben a második epizód csalódást okozott a játékosoknak. A mostanában a Saints Row 2-vel hírhedtté váló Volition csapatának az elsődleges célja a sorozatindító Red Faction sikereinek elérése, esetleg felülmúlása.

A frissen közszemlére tett videóban a játék alaptörténetébe nyerhetünk egy kis betekintést. Közelebbről is megismerkedünk a főszereplő Alec Masonnel, aki a szabadságot keresve érkezett a Marsra, ott azonban korántsem azok az állapotok fogadták, amelyekre számított. Az emberek elnyomás alatt tengetik mindennapjaikat, Alec pedig úgy dönt, hogy ideje ezt megváltoztatni, ideje kirobbantani egy forradalmat.

A lényeg persze az akción, a tűzharcokon, a hatalmas robbanásokon és az 5 kilós kalapácson van, amelyekből a trailer kellő mennyiséget nyújt. A kalandok főként a Mars terraformált felszínén fognak zajlani, de ellátogatunk az első részben már megismert Ultor laborokba is.

Mindez biztatóan hangzik, de lenne egy kérésünk a Volitionhöz: tessék már ne elrontani a PC-s optimalizácót. Jó szórakozást a videóhoz.
#tv#
Red Faction: Guerrilla fejlesztése, ugyanis a jelenlegi tervek szerint a játékot március végén bocsátják ki az üzletek polcaira.'>
1 hozzászólás

Raiden

16 éve, 6 hónapja és 11 napja

Ez a cikk,korrekt volt..menő smiley Pc-re mikor jön ki?

válasz erre
Red Faction: Guerrilla
9.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja