Red Faction: Armageddon: Márciusban indulunk a Marsra

2010. június 08.
1.7101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már hetek óta tudjuk, hogy a THQ egy új Red Faction epizódon munkálkodik a háttérben, amelynek bejelentését eredetileg az E3-ra tervezték, ám ahogyan megindult a nagy leleplezés-hullám, úgy a cég is gondolt egyet, és a hétvége folyamán elővarázsolta bűvös dobozából a játékot, amely Armageddon alcímmel a jövő esztendő elejét célozta meg a boltokba kerülés céljából.

Mindez eddig is tiszta volt előttünk, azonban az illetékesek a mai nap reggelére virradóra pontosítottak egy hajszálnyit ezen az időponton.

Így kiderült, hogy 2011 márciusában tervezik piacra dobni a THQ munkatársai a legújabb Red Faction részt, méghozzá a bejelentett három platformra, avagy PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és természetesen PC-re. Az információ egy hivatalos közleményből származik, tehát nem pletyka vagy találgatás, mint ahogyan már az sem, hogy az Armageddon betöltése után egy igazi, vissza a gyökerekhez Red Faction epizódba csöppenhetünk, amelyről ha bővebb információra vagy kíváncsi, hétvégi híreink között találhatsz némi érdekességet. Ha viszont mindent tudsz, és mindent láttál, akkor csak jegyezd meg, hogy jövő márciusban ismét vár ránk a Mars.

5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve,

[Tiltott felhasználó!]

Shade

15 éve, 1 napja

skyman írta:
És ezt az indulási időt lefixálták a NASA-val is?röhögő smiley
Jaaaj Skyman! Ekkora hülyeséget!röhögő smiley Mindenki tudja, hogy neki saját űrhajójuk van és egy külön fejlesztőcsapat valahol a marson. Kölönben hogyan modellezték volna le a marsot a RF guerillába?röhögő smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 1 napja

És ezt az indulási időt lefixálták a NASA-val is?röhögő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 1 napja

Nekem az egyik kedvencem talánaz első része volt. röhögő smiley Ott a talajt is meg sziklát is ott bontottad ki ahol akartad. röhögő smiley Az utánalévőkbe megmár csak tárgyakat meg épületeket. szomorú smiley

válasz erre

GAR

15 éve, 2 napja

?Enyhén? más irányvonalat vett a dolog. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja