Red Dead Redemption: Launch trailer

2010. május 14.
2.6221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar fejlesztőcsapatának legújabb nagy lövése lesz a napokban, egészen pontosan a jövő héten pénteken megjelenő Red Dead Redemption, amely alkotás nem titkoltan a western shooterek királyi trónjára pályázik, és az előjelek arra utalnak, hogy játszi könnyedséggel meg is fogja szerezni azt.

Az igazság pillanatáig szerencsére már nem kell túl sokat várnunk, lévén május 21. napja itt van a nyakunkon, ezt pedig nyomatékosítani kívánja számunkra a ma befutott launch trailer is, amely enyhén állejtő jeleneteket tartalmaz a programról.

Bár a bejelentést követő hetekben és hónapokban már sok-sok mozgóképet láthattunk a vadnyugati lövöldéről, ahhoz kétség sem férhet, hogy ez az összefoglaló videó az egyik legjobb mind közül. Garantáltan még a legfanatikusabb Red Dead Redemption rajongóknak is tartogat újdonságokat, és bár többnyire csak átvezető animációkból áll, megtekintése így is kötelező, hiszen a vadnyugati tematika új hősét köszönthetjük az alkotás képében. Cowboy kalapokat, pisztolyokat és sarkantyús csizmákat már lehet is készíteni, de előbb azonban íme az a bizonyos launch trailer:

#tv#
Red Dead Redemption, amely alkotás nem titkoltan a western shooterek királyi trónjára pályázik, és az előjelek arra utalnak, hogy játszi könnyedséggel meg is fogja szerezni azt.'>
1 hozzászólás

skyman

15 éve, 1 hónapja és 27 napja

Nem nagyon csipáztam az efféle játékokat, bár szerintem ezt kifogom probálniröhögő smiley

válasz erre
Red Dead Redemption
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja