Red Dead Redemption: Három nehézségi fokozattal érkezik

2010. április 19.
2.0021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Feltehetően már minden Red Dead Redemption fanatikus előtúrta szekrénye mélyéről cowboy kalapját és sarkantyús csizmáját, hiszen már nem kell sokat aludni ahhoz, hogy a boltok polcain lássuk viszont a játék kész változatait, amely feltehetően a vadnyugati témát feldolgozó videojátékok legjobbikává cseperedik, mindez pedig köszönhető a Rockstar brigádjának, akik ötletet, pénzt és időt nem sajnálva hozták össze a projektet.

Sőt mi több, most lesz az első alkalom, hogy egy ekkora nyitott világgal rendelkező játék esetében nehézségi fokozatokkal dobják majd fel az élményt.

Ennek fényében a játékosok három ilyen nehézségi szint közül válogathatnak maguknak, amelyek a casual, a normal és az expert módok lesznek. A Casual lehetőségnek köszönhetően automatikus célzórendszerrel, illetve gyors életerő regenerálással találkozhatunk, az aranyközépúton, avagy Normal módban egy automata célzáshoz hasonló szisztéma segíti lövéseink pontosságát, míg a legvadabb Expert szinten semmilyen segítségünk nem lesz, csak a fegyverünk és reflexeink. Lényegesen jobb rendszer, mint egy mindenki számára belőtt fokozat. A Red Dead Redemption a jövő hónapban érkezik, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
Red Dead Redemption fanatikus előtúrta szekrénye mélyéről cowboy kalapját és sarkantyús csizmáját, hiszen már nem kell sokat aludni ahhoz, hogy a boltok polcain lássuk viszont a játék kész változatait, amely feltehetően a vadnyugati témát feldolgozó videojátékok legjobbikává cseperedik, mindez pedig köszönhető a Rockstar brigádjának, akik ötletet, pénzt és időt nem sajnálva hozták össze a projektet.'>
nincs még hozzászólás

Red Dead Redemption
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja