Red Dead Redemption: Animációs film a vadnyugatról

2010. április 26.
1.9741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A fanatikusok többsége feltehetően már előkereste cowboy kalapját, sarkantyús csizmáját és pimasz modorát, lévén hamarosan, egészen pontosan május 21-én befut a Rockstar műhelyéből érkező Red Dead Redemption, mely alkotás a vadnyugat igazi hangulatát hivatott elhozni, méghozzá a PlayStation 3 és Xbox 360 konzollal rendelkezők számára.

Úgy tűnik azonban, hogy nem csak interaktív formában élhetjük át a játék történetét és megfestett hangulatát, ugyanis friss információink szerint még a megjelenés előtt megtekinthetünk belőle egy animációs filmecskét.

Az információ hivatalos, a szerencsés csatorna pedig a Fox lesz, akik május 15-én, mintegy a videojáték felvezetése okán levetítik a Red Dead Redemption címmel futó, nagyjából fél órás időtartammal rendelkező animációs filmet, amely remélhetőleg újabb és újabb játékosoknak hoz kedvet majd a vásárláshoz. A projektről sajnos semmi többet nem tudunk, annyit viszont igen, hogy a The Road-ot is jegyző John Hillcoat áll mögötte. Ennyi talán éppen elég ahhoz, hogy feláldozzunk fél órát az életünkből.
Red Dead Redemption, mely alkotás a vadnyugat igazi hangulatát hivatott elhozni, méghozzá a PlayStation 3 és Xbox 360 konzollal rendelkezők számára.'>
nincs még hozzászólás

Red Dead Redemption
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja