Red Alert 3: Uprising: Tölthető a kiegészítő

2009. március 13.
5.2021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megérkezett végre a Red Alert 3 első expanziója, amely az Uprising névre lett elkeresztelve.

A kiegészítőhöz nem létszükség az alapjáték megléte, maximum a történet továbbgöngyölésének értelmezése miatt. Az Uprising csak és kizárólag digitális formában érhető el, tehát dobozos verzióban nem lehet majd kapni (hacsak később nem csinálnak egy exkluzív kiadást), a megvételezéséhez pedig nincs más dolgod, mint ellátogatni az EA Store-ra, ahol 20 euro ellenében már töltheted is.

Ha tetszett maga az alapjáték, amely alapjáraton is egy nagyon jó és sikeres alkotás volt, akkor semmiképpen se hagyd ki a kiegészítést, hiszen négy új mini-kampánnyal gazdagodhatsz, valamint a fejlesztők gondoskodtak néhány új és kifejezetten hasznos egység játékba építéséről is.

Ha szeretnél egy kicsit belenézni a produktumba, akkor ajánlom figyelmedbe a lentebb megtalálható videót, ami az Uprising-hoz érkezett launch trailer-t takarja, elindítása után pedig már meg is csodálhatjuk a megérkezett újdonságokat. Ha a videón látottak elnyerték a tetszésedet, akkor kattints az alábbi linkre, majd a megfelelő helyen már töltheted is az Uprising-et.

Red Alert 3: Uprising

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja