Red Alert 3: Uprising: Hivatalosan megerősítve!

2009. január 08.
13.2591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jött, látott és győzött! Megnéztük, leteszteltük és tetszett! A Red Alert 3 körülbelül ezt a két triumvirátus teóriát járhatta be minden gamer agyában, legalábbis azoknál, akik nem vártak túl sokat tőle, csak érezni szerették volna újra azt a bizonyos hangulatot, amit ez a játék már évek óta közvetít.

Ha ilyen nézőpontból szemléljük az alkotást, akkor mindenképpen egy kiváló darabként tarthatjuk számon. A játék megjelenését követően hamar felütötték a fejüket az első pletykák egy bizonyos kiegészítőről, ami, mint kiderült, nem volt hazugság, olyannyira nem, hogy márciusban meg is érkezhet a kicsike.

A bejelentéshez csatoltak némi információt is, ami arról szól, hogy csak digitális úton tehetjük magunkévá a szingli játékra koncentráló expanziót és elvileg PC exkluzív is lesz az Uprising, ami külön öröm az Electronic Arts részéről. Az expanzióról napvilágra került egy screenshot is, amin a játékot ismerő arcok felfedezhetnek néhány érdekességet.

Első sorban a repülő alkalmatosság lehet új szereplő a képen, amivel az alapjátékban nem találkoztunk, de ha lepillantunk a földre is megfigyelhetünk apró érdekességeket. A képet lejjebb megtalálod, a kiegészítőt pedig letölthető formában március folyamán, de addig még minden bizonnyal szóba kerül, mint ahogyan a sok-sok apróság is, amivel az EA felvértezi számunkra az expanziót.


Red Alert 3: Uprising: Hivatalosan megerősítve!  - 2. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja