Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad: Elindultak a Steames előrendelői akciók

2011. augusztus 03.
2.3081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Augusztus végén végre megjelenhet a régóta várt Red Orchestra-sorozat második epizódja, amelynek köszönhetően a Steam máris elindította előrendelői akcióit, amelyek közül rögtön kettő is a rendelkezésünkre áll.

Az egyik esetben egy szimpla, szokásos előrendelésről beszélhetünk, amikor 10 százalékos kedvezménnyel vehetjük majd meg a premierkor a játékot, de további 10 százalék kedvezményt kapunk akkor is, ha megvesszük mellé az első Red Orchestra epizódot.

Ebben az esetben exkluzív fegyverek és speciális in-game tárgyak járnak ajándékba a széria első epizódjához, a másodikból tehát csak árengedményt kapunk. Ha ahhoz is szeretnénk némi extrát feloldani, akkor érdemes lesz a kizárólag a Valve rendszeréről elérhető Steam Digital Deluxe Edition-t beszerezni, ha ugyanis ezt a változatot rendeljük elő, akkor már az első napon feloldhatunk négy fegyvert (MKb 42(H), AVT-40, SVT-40, G 41(W)), valamint két játszható karaktert a Killing Floor-hoz, két exkluzív tárgyat a Team Fortress 2-höz, mindezek mellett pedig még részt vehetünk a megjelenés előtt tartandó béta tesztekben is. Előrendelésért irány a Steam, most csak jól járhattok!

1 hozzászólás

AngryKnight

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

hát nekem nem tetszik a vég eredmény szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja