Red Faction: Origins: Robert Patrickkal a főszerepben

2011. január 21.
2.2301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre napvilágra kerültek az első konkrétumok a SyFy srácai által készített Red Faction: Origins mozifilmről, a GameFront csapatának értesülései szerint ugyanis olyan neves arcokat sikerült megszerezniük a készítőknek a különböző szerepekre, hogy azt még magunk sem fogjuk elhinni, így többek között feltűnnek majd ismerős képek a Terminator 2: Judgment Day-ből, a Stargate Universe-ből, a Torchwood-ból, a Battlestar Galactica-ból, de még a The Tudors-ból is.

Megtudtuk például, hogy a főszereplőt, avagy Alex Mason-t nem más, mint Robert Patrick fogja eljátszani, aki a legendás Terminator 2-ben alakított nagyot, mint T-1000-es modell.

Természetesen Mason fiát sem fogja névtelenebb szereplő eljátszani, Jake-et ugyanis a Stargate Universe-sorozatból ismert Matthew Scott fogja megszemélyesíteni. Mellettük egyelőre még tisztázatlan szerepkörben biztosan megjelenik majd a filmben a Torchwood-os Ianto Jones, a Battlestar Galactica-s Kate Vernon, és Tamzin Merchant is a The Tudors-ból. Ezek után tűkön ülve várjuk a májusra esedékes bemutatót.
5 hozzászólás

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 25 napja

Elég öreg már a csávóka szerintem egy ilyen szerephez!

válasz erre

Shade

14 éve, 4 hónapja és 18 napja

Vendég írta:
Miért?
Kicsit öreg már hozzá, meg azér inkább bele illene főszerepnek valami ilyesmi http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/supernatural/uploads/Ackles.jpg meg a mai átlag jobban ismeri ezt az arcot mint azt.

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 18 napja

Miért?

válasz erre

Shade

14 éve, 4 hónapja és 18 napja

Szerintem marhára nem illik bele.

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 18 napja

Hopp! Az nagyon nagy lesz!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja