Red Faction: Armageddon trailer - Engedjük szabadjára a fenyegetést

2011. május 17.
2.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A kiadói titulusukban tetszelgő THQ és Syfy Games jóvoltából újabb elsöprő erejű trailerrel gazdagodott a Red Faction: Armageddon tárháza; a briliánsan szerkesztett videó ráadásul fény derít a sejtelmes titokra, hogy miképp szabadultak ki hőn szeretett rovarjaink a kriptából, ezzel karöltve a plotra is vethetünk egy futó pillantást.

David Hale természetesen továbbra adta cserkész-medálokra fejét, az elvetemült gazfickó újfent a harcszíntéren, s természetesen csak Darius Mason léphet a sarkára - méghozzá július 7-étől. Merüljetek alá a trailerben itt lent:

#tv#Fémtitánok, Mars, Gonosz csóka, nő... Minden egy helyen ahhoz, hogy egy ütős, kőkemény trailer-t kapjunk eredményül (bár 01:16-nál a szemfülesebbek kiszúrhatnak egy animációs döccenőt) Részemről szólva, erősen filmszagot érzek, ti hogy vagytok vele?

A Volition Inc. fejlesztésében készült Red Faction: Armageddon július 7-én lép a színre, Xbox 360, PC és PlayStation 3 platformokon.

"That could've gone better..."
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Az ilyen nem valós lövöldékért nem vagyok oda, de ez valahogy tetszik. Jobb szeretem az olyanokat, ahol valós fegyverekkel, valós helyszíneken mozgunk és életszerű a játék, nem sci-fi.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja