Novemberben bétázhatunk a Red Dead Online-nal, a Red Dead Redemption 2 többjátékos módjával

2018. szeptember 19.
6.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rockstar Games a mai nap során közölte, hogy a Red Dead Online kapni fog egy nyílt bétát, melyet novemberre várhat a nagyérdemű, ráadásul már felkészítették a játékosokat, hogy egészen biztosan lesz egy kis "turbulencia" a startkor.

A hivatalos közleményben benne foglaltatik, hogy a Red Dead Online a kompetitív és kooperatív élmény új módon való összemosása lesz, melynek világát egyaránt fedezhetjük fel egyedül vagy barátainkkal, no meg persze a srácok megígérték, hogy folyamatos frissítésekkel fog bővülni a játék.

Természetesen a játék online szekciója mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, aki megvásárolja a Red Dead Redemption 2-t, illetve a fejlesztők ígérete szerint nem sokára még több hír befut majd a Red Dead Online kapcsán.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 22 napja

Gyakorlatilag nem volt kérdés, hogy lesz-e online rész. GTA-nál is az adta a bevétel nagy részét. Sajnos tartok tőle, hogy a frissítések itt is annyit fognak érni, mint ott. Nagyon ritka a számomra érdekes frissítés és minden újdonság addig él, míg nem jön valami új, vagy addig sem. Csak arról szól a dolog, hogy egyfolytában ugyanazokkal a feladatokkal termeld az online pénzt, hogy a következő drága frissítést megvehesd. Ha RDR ugyanez lesz, az gáz.

válasz erre

Vidoros

6 éve, 23 napja

Az év legvárósabb játéka nálam! mosolygó smiley Mindenképpen ki fogom próbálni.

válasz erre

zender

6 éve, 23 napja

Nagyon kíváncsian várom!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja