Red Dead Redemption 2: az igazi Pinkertonok perlik a Rockstar Games-t

2019. január 15.
6.5041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Red Dead Redemption 2-ben feltűnnek a való életben is létező Pinkerton-ügynökök, akik főképp a főszereplőkre igyekeznek óriási vehemenciával vadászni a játék során, viszont az igazi megfelelőik nem nézik túl jó szemmel, hogy engedély nélkül használták fel a nevet a Rockstarosok.

A The Verge értesülései szerint még decemberben perelte be a manapság Pinkerton Consulting & Investigations néven futó biztonsági vállalat a Take-Two-t és a Rockstar Games-t, a kiadótól vagy jutalékot várnak, vagy egy nagyobb összegben történő kifizetést.

Erre válaszul a Take-Two szintúgy beperelte a kérdéses vállalatot, mivel szerintük a Pinkerton név felhasználása nem ütközik semmilyen jogi akadályba, ráadásul a Pinkerton-ügynökök nem kevés egyéb médiumban is feltűntek már, míg ők a Red Dead Redemption 2 esetében a történelmi hűség miatt rakták bele őket a játékba.
Red Dead Redemption 2-ben feltűnnek a való életben is létező Pinkerton-ügynökök, akik főképp a főszereplőkre igyekeznek óriási vehemenciával vadászni a játék során, viszont az igazi megfelelőik nem nézik túl jó szemmel, hogy engedély nélkül használták fel a nevet a Rockstarosok.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 8 hónapja és 16 napja

Remélem elvesztik!
Ilyen baromságért pert indítani... lehetne illegális!

válasz erre

Patrik94

5 éve, 8 hónapja és 16 napja

De gáz, istenem, ilyennel pereskedni... wtf smiley röhögő smiley

válasz erre

totyak

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

Jajj, ez de alávaló viselkedés. A Pinkerton nem egy márkanév (szerintem), hanem a rendfenntartó erők neve, mint a sheriff, vagy a ranger. Aztán lehet, hogy tévedek, de ez akkor is csúnya húzás.

válasz erre

Eltohn

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

Kell egy kis pénzecske nekik vagy mi? röhögő smiley

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja