Real Bout Fatal Fury gyűjtemény az SNK-tól

2008. április 10.
3.3161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az SNK Playmore elszánta magát, hogy végre bemutassa a modern polygon lovagoknak, hogy miként is festett egy vérbeli bunyós anyag a kilencvenes évek folyamán.

Ahogy ma a töménytelen FPS és sandbox stílusú játékok, úgy régen a kétdimenziós verekedős anyagok uralták a videójátékpiacot. A világ folyton változik, de a régi kincsekről sosem szabad megfeledkeznünk. Nem is nagyon hagyják, hiszen minden kiadó szép lassan kihozza klasszikus gyűjteményeit.

Az SNK Playmore-nak a Real Bout Fatal Fury trilógiára esett ezúttal a választása, azon egyszerű oknál fogva, hogy ezt a három anyagot soha sem mutatták be amerikában, otthoni konzolokon. Ha egy kicsit a múltba révedük, akkor máris felsejlik, hogy a Real Bout Fatal Fury portja japánban Sega Saturn-on, Európában PSOne-on, míg a Real Bout Fatal Fury Special szintén Sega Saturn-on, ám kizárólag csak a felkelő nap országában lett bemutatva. A Real Bout Fatal Fury 2: The Newcomers pedig csak Neo Geo gépen érhető el, ami nagy ritkaság manapság és nem is olcsó mulatság, ezen oknál fogva.

A PlayStation 2-re érkező, egylemezes válogatás mindhárom epizódot tartalmazni fogja és egyelőre csak az amerikai piacra szállítanak belőle.

Ben Herman, SNK Playmore USA elnök: "A Fatal Fury széria mindig is az SNK fanok kedvence volt és most a Battle Archives Vol 2.-vel teljessé tehetjük ezt a sorozatot. A válogatással mind a régi, mind pedig az új generációs játékosokat meg kívánjuk szólítani, hogy mindenki megismerje a Fatal Fury nevét, érdemeit."

Nagyszerűen hangzik és én, mint a világ egyik legnagyobb Fatal Fury/SNK rajongója mondom, hogy ezt bizony nem szabad kihagyni. Ha egy csepp érdeklődést is mutatsz a kétdimenziós fighter-ek iránt, akkor a legjobb bízniszt ezzel a válogatással csinálod, nem vitás.

Amerikaszerete mától megvásárolható az üzletekben.

A lemez tartalma:

Real Bout Fatal Fury
Real Bout Fatal Fury Special
Real Bout Fatal Fury 2: The Newcomers

Ha esetleg nagy MAME mágus vagy, az is egy remek alternatíva, hogy hozzájuss eme három gyöngyszemhez, ráadásul ingyen és bérmentve, de ezt nem én mondtam! Pszt! ;)
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 4 hónapja és 7 napja

Tomodachi!Ezt is meg kell szereznem de a MAME sem marad ki kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja