Reakció a Call of Duty: Advanced Warfare plágiumvádra

2014. szeptember 16.
1.8051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Amikor az Activision májusban bejelentette a Call of Duty: Advanced Warfare játékot, azonnal összehasonlították a Respawn Entertainment-es Titanfall-al, és azzal vádolták a készítőket, hogy az Advanced Warfare csak egy imitációja a Titanfall videojátéknak, mert ugyanúgy a jövőben játszódik és mech-ek is szerepelnek benne.

Most, az ez évi Call of Duty mögött álló stúdió, a Sledgehammer Games, válaszolt azokra a kritikákra, miszerint az Advanced Warfare csak a Titanfall másolata. Az Advanced Warfare és a Titanfall két teljesen különböző játékvilág és az emberek meg is fogják tapasztalni ha kipróbálják, legalább is a Sledgehammer társ-alapító Michael Condrey szerint. Valaki ezt címezte Twitter-en Condrey-nak:

Nem számít mennyire próbálkoztok újra és újra, az emberek mindig meg lesznek győződve arról, hogy az Advanced Warfare csak a Titanfall lenyúlása.

Erre a válasz:

Egyet se félj. Amikor majd az emberek játszani fognak vele novemberben, akkor az magáért fog beszélni.

A Titanfall márciusban jött ki Xbox One és PC gépekre, mielőtt megjelent volna Xbox 360-ra áprilisban. Az Advanced Warfare másrészről Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, és PC konzolokra érkezik november 4-én.
Call of Duty: Advanced Warfare játékot, azonnal összehasonlították a Respawn Entertainment-es Titanfall-al, és azzal vádolták a készítőket, hogy az Advanced Warfare csak egy imitációja a Titanfall videojátéknak, mert ugyanúgy a jövőben játszódik és mech-ek is szerepelnek benne.'>
7 hozzászólás

Erkxt-HuN

10 éve, 5 hónapja és 2 napja

Nekem egyáltalán nem jön be ez a jövőben játszódó téma. A fegyverek meg olyanok mintha játékok lennének. Inkább csinálnának valami hasonlót az MW4-hez csak modernebb köntösben .

válasz erre

Ravor

10 éve, 5 hónapja és 3 napja

Szerintem tökmindegy, ha egyes elemeket átvesznek más játékokból, nincs már olyan játék, ami nem hasonlítana valamelyik másikra, mindegyikben lehet találni olyat, amit már rég megcsináltak. De ha le is nyúlták kit érdekel, ha jót csináltak belőle?röhögő smiley

válasz erre

movi

10 éve, 5 hónapja és 3 napja

Amit meglehetett csinálni, már mindent megcsináltak! Sok új dolog nem igen lesz. Majd variálnak a kinézettel, és a környezettel. Ennyi...

válasz erre

Neurotic

10 éve, 5 hónapja és 3 napja

NomarCube írta:
És még a Crysisról nem is volt szó az Exo képességek miatt.
Pontosan. Nekem is a Crysis ugrott be először mikor bejelentették ezt az Advanced Warfare-t és promózták ezt a nano.. akarom mondani exoskeletont röhögő smiley

válasz erre

NomarCube

10 éve, 5 hónapja és 3 napja

És még a Crysisról nem is volt szó az Exo képességek miatt.

válasz erre

Ronalddo

10 éve, 5 hónapja és 3 napja

Erről a szájkaratéról nagyon lemaradtam!röhögő smiley Szerintem egyik se másolja a másikat. Egyszerűen nincs fantázia egyikben sem.

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 3 napja

Időbe tellett nekik reagálni a vádakra.

válasz erre
Call of Duty: Advanced Warfare
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja