Ready At Dawn: Visszatérnek a PlayStation Portable-höz?

2008. december 17.
1.8521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Ready At Dawn tehetséges csapata mostanáig két szenzációsan eltalált címmel hozakodott elő a Sony handheld-jén, majd az idei év első felében bejelentették, hogy irányt váltanak és magára hagyják a platformot.

Számunkra ez egy valóban megrázó/meglepő döntés volt, hiszen mind a Daxter, mind pedig a God Of War: Chains Of Olympus kimagaslóan sikerültek/teljesítettek, amit mi sem bizonyít jobban, mint a Gamasutra legutóbbi Amazon eladási statisztikája, amelyen az észak-amerikai PlayStation Portable szoftverlistájának első öt helyezettje között szerepeltek.

A Ready At Down hivatalos weboldalán megjelent egy mókás blogbejegyzés, amelyben a csapat, viccesen megjegyzi az elért sikereket látva, hogy talán újra kellene gondolniuk/fontolniuk a PlayStation Portable-ön való fejlesztések folytatását. A dolognak hivatalos jellege abszolúte nincsen, poénnak, esetleg célzásnak viszont remek, vettük a lapot.

A Ready At Dawn még márciusban jelentette be, hogy a második PlayStation Portable-ös játékuk, a God Of War: Chains Of Olympus lesz az utolsó alkotásuk a platformon, új vizekre, és új masinákra eveznek a jövőben. Az utóbbi napok, hetek sikereit látva, viszont viccesen utaltak arra, hogy esetleg újra kellene gondolniuk a döntésüket.

Nos, visszatérnek, vagy sem, érdemeik a Sony zsebkonzolján elvitathatatlanok, nevük örökre beíródott a PlayStation Portable történelemkönyvébe. Bár első blikkre egy szaftos poénnak tűnik, akár célzás értékű is lehet a megnyilvánulás. Mérget azért ne vegyünk rá, hogy egy szép napon visszatérnek az első masinájukhoz és további sikertörténetekkel dobálnak meg minket. Mindenesetre mi visszavárjuk őket.

Ready At Dawn
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 7 hónapja és 8 napja

Nagyon remélem, hogy visszatérnek. A God of War annyira nem tetszett, mert nagyon rövid lett, de ettől függetlenül gyönyörű volt és rendben volt az egész játék. Szomorú lennék, ha nem gondolnák meg magukat. szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja