Ready 2 Rumble Revolution: Visszatérnek a mókás boxolók

2008. december 03.
3.2781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Ready 2 Rumble neve több ízben is felmerült már a közelmúltban, hiszen az Electronic Arts casual irányultságú Face Breaker játéka erősen felketette bennünk a Midway egykori csillagának felejthetetlen érzését.

Addig emlegettük, hogy végül az Atari bejelentette, készül az újabb installáció, amely jövő tavasszal kerül majd a polcokra, Ready 2 Rumble Revolution címmel. A sorozat harmadik darabja kifejezetten a Nintendo forradalmát célozza meg, bizonyára nem kis sikerrel.

Az első rész még a Sega Dreamcast, PlayStation, Nintendo 64 trión látott napvilágot és egy csapásra a szívünkbe lopta magát. Semmi komolyság, semmi realitás, csupán a tömény árkád box és a szenzációsan eltalált, karikatúra bunyósok vitték hátukon a bulit, a híres ring speaker-rel, Michael Buffer-el az élen. Később érkezett egy folytatás is, Ready 2 Rumble: Round 2 címmel, sok vizet nem zavart.

Talán majd az Atari szárnyai alatt új erőre kaphat, az AKI stúdiójában fejlesztgetett harmadik epizód. A koncepció marad a régi, egy halom, valós figurákról, sportolókról, zenészekről és színészekről mintázott, karikatúra jellegű boxoló ront egymásnak a ringben, akik szám szerint 18-an lesznek és továbbra is igen mókás külsőt öltenek magukra.

Phil Harrison, az Infogrames fejese lát fantáziát a jövevényben és úgy véli, hogy a lehető legrátermettebb platformot célozzák meg a harmadik felvonással. Ott az egyedi irányítás lehetősége, és a legnagyobb felhasználói bázis is a Nintendo Wii mögött áll, a siker zálogai találkoznak. Sérülési textúrák, speciális mozdulatok, kombók, részletes arcmimika, valamint extrém leütések teszik ismét felejthetetlenné.

Az újonnan debütáló Championship Mode pedig lehetőséget biztosít arra, hogy Rocky mintára kitörjünk a sarki porfészekből és Las Vegas felé vegyük az irányt. Ehhez egy halom minijáték is társul majd, a kép ezzel kerekké válik. Pontos dátum nincs, jövő tavasszal érkezik, kizárólag Nintendo Wii-re. Újabb casual gyöngyszem van kilátásban, a Fight Night trónja nincs veszélyben, de a rekeszizmokra annál inkább káros lehet. Afro Thunder-t ide!
2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 8 hónapja és 16 napja

Raiden írta:
Régen Sega Dreamcast-om volt akkor játszottam vele jó grafikája és jó zenéje volt .(akkori mérce szerint mérve)Ha még javítottak rajta,akkor biztos érdemes megnézni mit tudtak még belőle kihozni..
Nekem a mai napig megvan Dreamcast-on, de sajnos nincs időm elővenni, pedig oltári nagyokat bunyóztunk vele. mosolygó smiley Afro Thunder a király. A második részből amit kellett, azt láttam, Michael Jackson-t, de sajnos nem képezi részét a gyűjteményemnek.

válasz erre

Raiden

16 éve, 8 hónapja és 16 napja

Régen Sega Dreamcast-om volt akkor játszottam vele jó grafikája és jó zenéje volt .(akkori mérce szerint mérve)Ha még javítottak rajta,akkor biztos érdemes megnézni mit tudtak még belőle kihozni..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja