Ready 2 Rumble: Revolution: Elvis, Bruce Lee és a többiek

2009. január 30.
3.4871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az ezredforduló környékén egy új franchise indult útnak, amely a bokszot parodizálta, karikaturista karaktereivel és mókás mozzanataival mulattatta a játékos közönséget.

A valódi sport és az elferdített játékadaptáció között az egyetlen kézzelfogható kapocs a világhírű ring speaker, Michael Buffer volt. Felkonferált a jellegzetes, csengő-bongó hangján, majd jöhetett a vicces adok-kapok. A második rész után hosszabb pihenőre fogták a sorozatot, amely március közepén ébred fel legszebb álmaiból.

A Nintendo Wii exkluzív folytatás nem kíván új utakra tévedni, megmarad a bevált sémánál, híres emberek poénos másaival szórhatunk kíméletlen pofonokat a ringben, így akár Bruce Lee, vagy Elvis is a bokszvilág neves személyiségévé válhat általunk.

A sorozat egyik védjegye, Michael Buffer érkezik felkonferálni újfent a harcosokat, minden együtt van egy sikeres folytatáshoz. A játékot nem rég jelentették be hivatalosan, nem sok látnivalóval dobáltak meg minket azóta az illetékes urak.

Az Atari viszont ma szépített a helyzeten, befutott egy vadonatúj mozgókép, a szóban forgó személyek közreműködésével, a casual bokszjátékokért kapkodók oltári örömére. Reményteljes darab, csak el ne szúrják, mint az EA a FaceBreaker-t.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 24 napja

hellotok haverok mivan veletekmenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja