Rayman Raving Rabbids TV Party: Wii Balance Board támogatással

2008. május 29.
3.6251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Szegény Rayman is megjárta már a hadak útját és a UbiSoft továbbra sem hagyja nyugodni az elfuserált brand-et.

A Ubidays-en végre egy kicsit mélyebben is beleláthattunk a harmadik felvonás várható tartalmába, mely a TV Party alcímmel büszkélkedik és kizárólag a Nintendo Wii gépezetét fogja betámadni. Látok itt mosolygó és bánattól könnyező szemeket egyaránt. Semmi pánik, tud még hová fejlődni az anyag. Kap például egy Balance Board támogatást.

Jól hangzik? De még mennyire. A Wii Fit-hez mellékelt deszkát legalább másra is ki tudják használni azok, akik beinvesztáltak korábban a sport játék bundle-ba. Egy pódiumon demonstrálásra került a mutatvány egy parányi része. Lehetőségünk lesz például egy hódeszkázós minijátékban a testünk súlypontjának változtatgatásával irányítani a figuráinkat. Ez tehát hoz magával egy interaktívabb játékmenetet, persze a jó, öreg Wiimote-Nunchuk párosról sem feledkeznek meg a készítők.

A másik lelkesen demózott játékmód pontosan a kontroller duóhoz készült, ahol a játékosok egy táncos mókában használhatták ki az irányítópáros mozgásérzékelős adottságait. Akinek bejön ez a fajta stílus, az jól fog vele szórakozni, leginkább a casual ganer-eknek lesz ajánlható, amikor megjelenik, valamikor idén. Pontos dátum egyelőre nincs, várjuk a fejleményeket. Egy újabb mókás party gamma kizárólag Nintendo Wii-re. Fér oda még.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
Ubidays 2008
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja